Perukas, perukai - Nemokami skelbimai


Perukas, perukai

Skelbimo kategorija: Sveikata, grožis
Kaina: 1 €
Miestas: Kitas
Pardavėjas:Nenurodytas
Telefonas: 862537899
El. paštas: info@wigs.lt

Skelbimo aprašymas

Perukai vėl madingi!

Vieniems jis – būtinybė, užmaskuojanti ligos paliktas žymes arba paslepianti negausius plaukus. Kitiems perukas – vis populiarėjanti pramoga, padedanti sukurti naują stilių, išsiskirti iš minios. Mes patenkinsime ne tik poreikius tų klientų, kuriems perukas – būtinybė, bet ir maloniai nustebinsime ištroškusius permainų, žaismingumo ar aplinkinių dėmesio.

Galime Jums pasiūlyti aukščiausios kokybės, vokiškus, įvairiausių modelių perukus visiems gyvenimo atvejams: svarbiam verslo susitikimui ar tiesiog išvykai į miestą, į bažnyčią. Juk perukas ― tai ideali išeitis ir tiems, kurie nespėjo ryte susitvarkyti plaukų.

Šiuolaikinis perukas padarytas taip, kad jo beveik neįmanoma atskirti nuo natūralių plaukų, o jį nešiojantis žmogus gali lengvai pakeisti išvaizdą per kelias sekundes.

Geras perukas puikiai laikosi, natūraliai atidengia Jūsų kaktą bei ausis ir yra lengvas. Be abejo, rinkdamiesi peruką turite atkreipti dėmesį ir į labiausiai Jums tinkančią spalvą bei medžiagą, iš kurios pagamintas perukas. Kad perukas ilgai išliktų geros būklės, Jūs turite juo rūpintis.

Parduotuvėje „Wigs.lt“ Jūs galite įsigyti vokiškų perukų už geriausią kainą Baltijos šalyse.

Čia siūlomas didelis pasirinkimas madingų moteriškų perukų. Čia galima rasti peruką bet kuriam skoniui.

Atminkite! Plaukų atgaivinimas ― ilgas procesas, o gerai atrodyti jūs galite jau šiandien. Tikimės, kad mūsų patarimai padės jums atrodyti įspūdingai bet kokių metų laiku.

Mes laukiame jūsų perukų salone „Wigs.lt“ adresu Architektų g. 19, Vilnius. Reikalinga išankstinė registracija susitikimui telefonu .: +37062537899.

Perukų modelius galite apžiūrėti ir įsigyti www.wigs.lt

Mus taip pat rasite Facebook'e ir Instagam'e : wigs.lt