Svelnusplaukai.lt – plaukų priauginimas, botoksas plaukams ir plaukų tiesinimas keratinu. - Nemokami skelbimai


Svelnusplaukai.lt – plaukų priauginimas, botoksas plaukams ir plaukų tiesinimas keratinu.

Skelbimo kategorija: Sveikata, grožis
Kaina: 1 €
Miestas: Kitas
Pardavėjas:Nenurodytas
Telefonas: nenurodytas
El. paštas: nenurodytas

Skelbimo aprašymas

UNIKALI PLAUKŲ BOTOKSO GYDOMOJI PROCEDŪRA: Ar jūs esate kada nors girdėję apie procedūrą pavadintą - „plaukų botoksas“? Inoar profesionalai sukūrė produktų junginį, kuris atkartoja botulino injekcijomis pasiekiamus rezultatus, tik šį kartą kalba eina apie plaukus. Plaukų botoksas įsiskverbia į plauką, jį užpildo ir suformuoja apsauginį sluoksnį. Išlygina plauko raukšleles, todėl plaukai tampa lygus ir glotnūs lyg šilkiniai. Plaukai mažiau pučiasi, atrodo sveiki bei elastingi.

 

PLAUKŲ PRIAUGINIMAS: Norite ilgesnių plaukų ar apimties? Mes jums padėsime! Plaukus galima priauginti įvairiausių spalvų. Priauginamų plaukų ilgis gali siekti net iki 75 centimetrų ilgio, o apimtį padidinti galima iki 3 kartų.

 

TIESINIMAS KERATINU: Tiesūs plaukai be tiesintuvo! Štai tokį rezultatą galima pasiekti keratininiu tiesinimu arba kitaip dar vadinamu – brazilišku tiesinimu. Kadangi pagrindinė plauko sudedamoji dalis yra keratinas, tai šios procedūros metu naudojamos profesionalios priemonės, kurių sudėtyje yra skysto keratino. Jo pagalba plaukų būklė atstatoma, jie tampa žvilgantys, tiesūs, elastingi.

 

Kontaktiniai duomenys:

 

Jurgita

Tel.:+37060637881

El. paštas: info@svelnusplaukai.lt

Tinklapis: www.svelnusplaukai.lt

 

Svelnusplaukai.lt - gyvybės šaltinis jūsų pavargusiems ir pažeistiems plaukams.